Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/printoj.com/httpdocs/wp-content/plugins/elementor/core/experiments/manager.php on line 167
Printoj – Online
Stationery Print
Koha për rregull në kompaninë tuaj! Të gjitha materialet e nevojëshme për zyre!
Fillo me porosi
Promocion dhe brendim
Konferenca e rradhës let të jetë e përkryer. Banera, ftesa, ID, etj. Krejt që ju duhen për një prezantim të suksesshëm.
Fillo me porosi
Printim të publikimeve
Lirë, mirë, shpejt? Po, ka mundësi. Publikime të gatshme brenda 24 orëve.
Fillo me porosi
Previous slide
Next slide

Kategoritë kryesore

Materiale Marketingu

Promocionale

Paketime

Vizitëkarta

Publikime

Stationery

Brendime

Ftesa

OFERTA SPECIALE

Vizitëkarta

Sasia: 100
Letër: Matt
Pesha: 300 gsm

5 €

Flyera A5

Sasia: 100
Letër: Gloss
Pesha: 135 gsm

5 €

Fletore A5

Sasia: 100
Faqe BZ: 40
Kopertina: 200 gsm

75 €

Kimika

Sasia: 100
Print: Logo
Marka: Schneider

49 €

Kualiteti mbi të gjitha

Gjatë përvojës tonë mbi 15 vjet në fushën e printimit, përqendrimi gjithmonë ka qenë kualiteti, jo vetëm i produktit final, mirëpo edhe i gjithë procesit, në veçanti kujdesi dhe shërbimi ndaj klientit. Kemi mësuar ta kuptojmë mirë çdo kërkesë të klienti dhe punën tonë të zhvillojmë në bazë të asaj kërkese. Prandaj sot shërbimet tona janë ndër më të kërkuarat në Kosovë dhe më gjerë.